صفر تا صد واردات لوازم آرایشی

ساخت وبلاگ

آمارهایی که در خصوص واردات محصولات آرایشی بهداشتی و لوازم آرایش در خصوص اخذ مجوز واردات آرایشی از بهداشت ارائه میشود,بسیار نادقیق و عجیب و غریب است.بارها مقامات رسمی اعلام کردند که یک میلیارد دلار لوازم آرایش تقلبی سالانه وارد کشور میشود.اینکه این آمار مربوط به کدام بخش از محصولات آرایشی بهداشتی است,دقیقا مشخص نشده.ظاهرا دو دسته آمار داریم: آمارهای رسمی و آمارهای غیررسمی.طبق گفته مسئولین,آمارهای غیر رسمی واردات لوازم آرایشی عددی بسیار فراتر از آنچه به صورت رسمی اعلام میشود است.ضمن این که مشخص نیست این یک میلیارد دلار آیا شامل همه نوع واردات محصولات آرایشی بهداشتی از جمله مجاز و غیر مجاز,اصل و تقلبی,استاندارد و غیر استاندارد, اظهار شده و اظهار نشده,قاچاق یا غیر قاچاق میشود یا خیر.

 

همانطور که میدانید,محصولات آرایشی بهداشتی توسط گمرک تقسیم بندی شده و هر گروه کد مخصوص خودش را دارد.مثلا لوازم آرایش لب که شامل رژ لب,برق لب,خط لب, و غیره میشود,همگی با کد 3304 وارد میشوند.قاعدتا مقامات گمرک باید بتوانند از روی محموله هایی که با این کد وارد شده, مشخص کنند چه مقدار لوازم ارایش لب وارد کشور شده است.مثلا در سه ماهه اول سال 9 طبق آمار های گمرکی 27 تن لوازم آرایش لب به ارزش 327 هزار دلار وارد کشور شده است.با توجه به این که محموله های وارداتی معمولا ترکیبی از محصولات آرایشی بهداشتی با کد تعرفه های مختلف هستند,این آمارگیری ها بسیار مشکل و وقت گیر است و ظاهرا عزم جدی نیز برای استخراج این آمارها وجود ندارد.

 

استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی به منظور حفظ زیبایی از دیرباز توجه انسان بوده است اما امروزه مصرف روزافزون این نوع محصولات ، صنعت فرآورده های آرایشی و بهداشتی را به یکی از پرسودترین و جذاب ترین صنایع در دنیا تبدیل کرده است .و اخذ مجوز واردات آرایشی از بهداشت یکی از مواردی است کهباید با نهایت دقت برای این محصولات انجام شود.

 

اگرچه مهمترین برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی متعلق به کشورهای آمریکایی و اروپای غربی است اما بیشترین آمار مصرف به کشورهای اروپای شرقی و پس از آن به خاورمیانه تعلق دارد.

 

در میان کشورهای خاورمیانه نیز ایران پس از عربستان دومین کشور مصرف کننده لوازم آرایشی است که باعث شده ایران یکی از بازارهای اصلی محصولات آرایشی و بهداشتی را به خود اختصاص دهد و شرکت های بزرگ تولید کننده از ایران به عنوان یک بازار هدف استفاده کنند.

 

براساس گزارشی که مرکز تحقیقات بهارات ، مستقر در لندن نیز ارائه کرده ، رشد سالانه مصرف فرآورده های آرایشی در عربستان 11 و در ایران 12 درصد است.

 

ایران هفتمین کشور مصرف کننده مواد آرایشی در جهان و دومین کشور در خاورمیانه محسوب می شود اما اغلب محصولات آرایشی موجود در بازار وارداتی هستند.

 

مسئولان این بخش معتقدند بین 80 تا 90 درصد لوازم و کالاهای آرایشی به صورت قاچاق و از طریق مرزهای غربی و شرقی وارد بدون اخذ مجوز واردات آرایشی از بهداشت وارد ایران می شود و آن دسته از این لوازم که دارای مارک های معروف اروپایی یا آمریکایی است تقریباً قلابی است و به طرز ماهرانه ای در چین ، تایلند و ترکیه جعل و روانه بازار ایران می شود.

 

اخذ مجوز واردات آرایشی از بهداشت...
ما را در سایت اخذ مجوز واردات آرایشی از بهداشت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : اخذ مجوز واردات آرایشی از بهداشت arayeshi222 بازدید : 279 تاريخ : يکشنبه 19 شهريور 1396 ساعت: 15:02